.main-navigation li{ border-left: 1px solid #fff000; border-right: 1px solid #fff000; } .main-navigation li:first-child{ border-left: none; } .main-navigation li:last-child{ border-right: none; }
Selecteer een pagina

Afbouw

Naast turnkey projecten realiseert Dicor Projects ook bouwprojecten waarbij het ontwerp door derde uitgevoerd wordt en wij zorgen voor een professionele bouwbegeleiding en de afbouw vanaf de ruwbouw. U kunt van ons in alle specialisaties een hoog afwerkingsniveau verwachten, zoals wij dat ook binnen onze turnkey projecten garanderen.

Afbouw is onze passie

 

Wij zijn geen aannemer en bouwen geen ruwbouw. Wij hebben een passie voor afbouw, wij beginnen als de ruwbouw staat. De mensen van Dicor Projects zien zichzelf dan ook als ‘mooimakers in de bouw’.

Wij zijn bouwers met oog voor detail, met passie voor afbouw en professionals in bouwbegeleiding. Wij zorgen dat alle partijen die betrokken zijn bij het project onderling snel, schoon en met oog voor elkaars werk volgens afspraak opleveren. Zodat u kunt gaan inrichten, met of zonder onze hulp. Afbouwen is een vak apart en Dicor Projects is hierin de specialist!

Meedenken

Als de ruwbouw gereed is, dan start de afbouw fase. We denken met u mee over o.a. de planning en het budget en stemmen deze af met alle betrokken partijen. Pas als alle partijen akkoord zijn starten we met de afbouw.

Laat u de gehele afbouw in handen van onze bouwprofessionals, dan zijn we in staat om de  planning en de bugetten nog strenger te bewaken. Wij zijn er trots op dat 85-90% van de planningen, door ons gemaakt en bewaakt, worden gehaald! Meedenken is vooruit werken naar een zo goed mogelijk eindresultaat!

Coördinatie

We bewaken tijdens de uitvoering niet alleen de planning, maar controleren ook de kwaliteit van werk van alle betrokken partijen. Als er niet goed wordt samengewerkt en afspraken worden niet nagekomen dan heeft dit sterke invloed op het verloop van het project en dus ook op het eindresultaat. Daarom besteed Dicor Projects veel aandacht aan onderlinge communicatie.

 

Coördinatie is niet alleen je planning op papier in orde hebben, om een project goed te begeleiden heb je ook een gedegen kennis van mensen en materie nodig.  We zijn daarom zeer regelmatige aanwezig op de werkvloer en altijd beschikbaar voor vragen van leveranciers of voor u als klant.

Uitvoering

 

In de fase ‘Uitvoering’ wordt het eindresultaat steeds meer zichtbaar. Als klant wilt u dan ook het resultaat zien zoals van te voren is afgesproken. Bij Dicor Projects werken projectbegeleiders die zowel kennis hebben van de werkvloer als kennis en ervaring in projectmanagement.

We vinden het belangrijk dat we op tijd kunnen bijsturen als er iets onverwachts gebeurt, daarom is uw projectbegeleider altijd beschikbaar voor vragen! 

Zo bent u gegarandeerd van een goed uitgevoerde afbouw.