.main-navigation li{ border-left: 1px solid #fff000; border-right: 1px solid #fff000; } .main-navigation li:first-child{ border-left: none; } .main-navigation li:last-child{ border-right: none; }
Selecteer een pagina

Turn-key Projectmanagement

Met de turn-key projectmanagers van Dicor Projects wordt verbouwen een project om naar uit te kijken! Laat de afbouw van uw pand of woning over aan onze professionals en wij begeleiden uw verbouwing van A tot Z. Voor u geen grijze haren of hoofdpijn meer tijdens het bouwproces. Wij ontzorgen u in het gehele traject zodat u met plezier terugkijkt op uw verbouwing. Dat is turn-key projectmanagement van Dicor Projects!

Van ontwerp naar realisatie

Dicor Projects brengt uw bouwwensen in kaart van ontwerp naar realisatie. Wij denken mee in het design, de vergunningen, coördineren offertes en contracten en adviseren bij de inrichting. 

Dicor Projects:
– Bouwbegeleider en uw eerste contactpersoon;
– Werkt samen met specialisten zoals de [interieur]architect en realiseert de uitvoering;
– Coördineert de werkzaamheden, bewaakt de kwaliteit, de planning en het budget;
– Zorgt voor inrichting, schoonmaak, verhuizing en eindoplevering van uw woning of pand.

Meedenken

Een goede projectcoördinatie zorgt ervoor dat een project slaagt. Een goede voorbereiding is daarbij belangrijk.

– Wij benoemen de voorwaarden.
– We tenderen en vragen minimaal drie offertes op.
– We geven een onafhankelijk advies voor het beste resultaat.
– We maken een planning en budgettering, stemmen deze af en volgen deze beide op.

Coördineren

Als u met Dicor Project in zee gaat heeft u één aanspreekpunt en één totaalprijs. De coördinatie en verantwoordelijkheid van de gehele verbouwing ligt bij de projectmanager van Dicor Projects. Wij communiceren met alle professionals zoals [interieur]architecten, installateurs, stukadoors, schilders en [project]stoffeerders.

We doorlopen samen alle fases, zodat uw zeker weet dat al uw wensen worden uitgevoerd binnen het vooraf bepaalde budget. In overleg wordt er een planning gemaakt en afspraken met alle partijen contractueel vastgelegd. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Uitvoeren

Dicor Projects werkt al jaren met bouwprofessionals, zij leveren kwalitatief werk binnen de afgesproken termijn en budget. Onze lijnen zijn kort en zo kunnen we, ook in onverwachte situaties, snel schakelen. Wij stoppen niet bij het stucen en sausen van de muren, wij gaan een stapje verder.

Wij organiseren alles tot in de puntjes, vanaf de ruwbouw tot aan het ophangen van de gordijnen in uw kantoor of woonkamer. We zorgen dat alles schoon en opgeruimd is zodat u alleen nog maar de sleutel hoeft om te draaien en kunt genieten van het prachtige eindresultaat.