.main-navigation li{ border-left: 1px solid #fff000; border-right: 1px solid #fff000; } .main-navigation li:first-child{ border-left: none; } .main-navigation li:last-child{ border-right: none; }
Selecteer een pagina

Inrichting en interieur

Beide verwijzen naar de laatste stap op weg naar het eindresultaat van uw verbouwing. In de zakelijk markt spreken we eerder over [project]inrichting en de particuliere markt spreekt over het interieur.

Meedenken, Coördineren en Uitvoeren in eigen beheer of in samenwerking met andere partijen. Wij denken vooraf mee over het ontwerp, de juiste leveranciers, coördineren het project en zorgen dat alle volgens plan wordt uitgevoerd in de juiste huisstijl en sfeer. Natuurlijk wordt alles brandschoon opgeleverd en staan de meubels op de juiste plaats. Wij begeleiden het gehele project of een gedeelte hiervan.

 

Ontwerp fase

Een verbouwing kan alleen slagen als alle wensen vooraf helder zijn en omgezet in uitvoerbare stappen. Het is dus belangrijk om al in de ontwerp fase na te denken over hoe u de ruimtes wilt gebruiken, welk interieur heeft u voor ogen en worden het maatwerk kasten of wilt u de ruimte aanpassen aan de kasten die u al heeft?

We kunnen voor elke budget een passende oplossing bieden. Wensen vooraf goed doorspreken voorkomt grote verrassingen, onverwachte kosten en uitloop van de planning.

Meedenken

Natuurlijk zijn er tijdens de bouw altijd onverwachte inzichten die last minute wijzigingen noodzakelijk maken. Dicor Projects zorgt dan voor een oplossing die past binnen het budget, planning en voldoet aan uw wensen. Beslissingen over de inrichting van uw huis of pand begint dus al voordat er een sloophamer aan te pas komt.

Dicor Projects doet dit aan de hand van een aantal vaste stappen, zodat u vooraf weet wat het eindresultaat is. Dat noemen wij meedenken!

 

Coördineren

Een maatwerk bar voor in uw horecazaak, kantoormeubilair zoals maatwerk kasten en/of werkplekken of de verbouwing van uw gehele woning.

Wij coördineren zelfs de inrichting van uw project en begeleiden u bij het maken van belangrijke keuzes. We hangen de gordijnen en lampen op en zorgen dat de meubels volgens plan worden geplaatst. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt en contactpersoon voor u en de leveranciers, met als eindresultaat een oplevering geheel volgens uw wensen.

Uitvoeren

Alles is mogelijk, maar als budget en/of planning prioriteit heeft dan moeten er in de ontwerpfase al keuze gemaakt worden, voor de inrichtin, die hierop aansluiten. Dicor Projects heeft oog voor alle elementen die samenkomen in de inrichting. Het ontwerpen laten we over aan de expert, wij denken mee over de haalbaarheid en de uitvoering.

De inrichting van uw project begint dus al in de ontwerpfase. Dicor Projects zorgt er daarna voor dat uw project wordt uitgevoerd volgens wens, van ontwerp tot inrichting.